Rechtsbijstand medisch recht

Gratis advocaat via rechtsbijstand

U heeft mogelijks recht op de bijstand van een gratis advocaat via één van uw verzekeringen. Dit kan via een aanvullende dekking van o.a. uw familiale verzekering of door een afzonderlijke rechtsbijstandsverzekering. U kan een advocaat naar keuze aanstellen om uw belangen te behartigen. Ons gespecialiseerd team kan voor u nagaan of u hier recht op heeft.

De rechtsbijstandverzekering komt tussen voor heel wat kosten zoals o.a. het ereloon en de kosten van de advocaat, de gerechtskosten, de kosten van de raadgevend geneesheer alsook de kosten van een medische expertise.

Betalende advocaat

Met het oog op een vlotte dienstverlening adviseren wij u om, voor uw eerste afspraak met één van onze specialisten, al een 1e (medisch) verslag bij te brengen. Dit kan van een raadsarts, huisarts of andere specialist zijn.  Zo kunnen wij al een betere inschatting maken bij de voorbereiding van uw dossier.

Heeft u geen rechtsbijstand? In de meeste gevallen is het nog steeds aan te raden om bij te worden gestaan door een gespecialiseerde advocaat. Onze specialisten in medisch recht maken graag eerlijke en duidelijke afspraken over ereloon en vergoeding

Heeft u vragen omtrent medisch recht?
Maak een afspraak en binnen de 24u helpen wij u verder!